Skip to content

Opvang / Pension

voor in het weekend, tijdens vakanties, maar ook als dagopvang

Wij zorgen met aandacht voor jouw hond

Wij bieden een kleinschalige opvang, waarbij we maximaal 18 grote/middelgrote honden en 8 kleine honden kunnen plaatsen. 

Alle grote/middelgrote honden beschikken over een eigen kennel met ligbed. Kleine honden worden geplaatst in een aparte ruimte waar ze samen kunnen zijn (mits ze sociaal zijn naar elkaar). In deze ruimte beschikken zij ieder over een eigen ruime bench. In de nacht zitten alle honden vast. 

De honden worden 3 keer per dag uitgelaten in het naastgelegen bos. We kijken goed naar welke honden samen uitgelaten kunnen worden in een groep. Wanneer het noodzakelijk is dat honden individueel worden uitgelaten is dat geen probleem. Wij vinden persoonlijk contact met de honden belangrijk en creëren een aangenaam en veilig verblijf voor ze.

Wij bieden opvang aan voor in het weekend, tijdens vakanties, maar ook als dagopvang.

Gedurende het verblijf van de hond ben je vrij om contact met ons op te nemen. Wij staan je dan graag te woord met eventueel leuke foto’s en/of filmpjes. Ben je  er wel van bewust dat de verzorging van de honden ten alle tijden de prioriteit heeft. Dit betekent dat we niet dagelijks foto’s en/of filmpjes kunnen toesturen.

Alle pensionhonden worden tijdens het verblijf gevoerd met brokken. Er wordt geen meerprijs gerekend voor het voeren van brokken. Tegen meerprijs is het mogelijk er voor te kiezen de hond(en) vers vlees te laten krijgen. Het merk vers vlees dat we voeren is onze eigen hondenvoer merk Pure Instinct.

Mocht je liever willen dat jouw hond eigen voeding krijgt, lever dit dan aan in een afsluitbare bak/ton.

Brengen en ophalen

We hanteren onderstaande breng- en haaltijden. Als deze niet haalbaar is, neem dan contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Kosten

De dag van brengen én de dag van ophalen worden als een hele pensiondag berekend.

Algemene voorwaarden

Lees hieronder onze algemene voorwaarden voor opvang:

Aanvraag opvang

Vul onderstaand aanvraagformulier in. We nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.