Skip to content

Probleemgedrag?

Geen nood, wij lossen het graag samen met je op.

problemen met je hond? leren begrijpen en oplossen

Heb je een hond die jou uitlaat in plaats van andersom? Ben je het baasje van een reactieve hond en durf je nauwelijks nog over straat? 
Wanneer je geconfronteerd wordt met gedragsproblemen bij jouw hond, is het van essentieel belang om de kern van het probleem te begrijpen en effectieve oplossingen te vinden.

Ons ervaren team bij het Hondenadvies Centrum Nederland beschikt over meer dan 60 jaar gecombineerde ervaring in het werken met honden en het aanpakken van gedragsproblemen. Wij streven ernaar om je een duidelijke en heldere uitleg te bieden, zodat je de mogelijke oorzaken van het gedrag van jouw hond beter kunt begrijpen.
Wat ons uniek maakt, is onze uitgebreide ervaring in het fokken van verschillende rassen, inclusief die met bepaalde gedragskenmerken. Door ons diepgaande inzicht in de genetica en gedragspatronen van honden, zijn wij in staat om uitzonderlijke expertise te bieden in het aanpakken van gedragsproblemen bij honden.

Bij het Hondenadvies Centrum Nederland geloven we dat geen enkel probleem onoplosbaar is. Onze benadering is gericht op het zoeken naar effectieve oplossingen en het bevorderen van een betere verstandhouding tussen u en uw hond. Door samen te werken streven we ernaar om een positieve verandering te bewerkstelligen en uw relatie met uw hond te versterken / te verbeteren.

Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat jij en jouw hond een gelukkiger en harmonieuzer leven leiden.

Omdat ieder probleem anders is vragen we je om onderstaand formulier in te vullen. We bellen of mailen je spoedig terug om onze visie uit te leggen en met je te bespreken wat we als mogelijkheden zien. Het trainen op een door jouw gewenste loctie is in overleg mogelijk.  

Kosten:

Aanvraag hulp