Skip to content
Pure Instinct

Pure Instinct

Ontdek de kracht van voeding voor jouw hond

Kwalitatief verse producten voor jouw hond

Pure Instinct dogfood is een merk dat opgezet is door Marco van Hoof, in samenwerking met een orthomoleculaire therapeute. Wij ervaren dagelijks wat de kracht van gezonde- en goede voeding doet met de gesteldheid van onze honden. 
Zo hebben we naast de passende adviezen en trainingen nu ook een assortiment passende voedingen ontwikkeld. Precies samengesteld naar onze ideeën over voedingen en passend bij de problematiek die we in de praktijk vaak zien. Wij gaan ervan uit dat de meeste mensen niet de zin, kennis en/of tijd hebben om de voedingen van hun hond compleet te maken. Vandaar dat wij complete maaltijden hebben samengesteld, zowel in rauwe varianten, als in kookvoedingen. Wij zijn volkomen transparant over onze receptuur.
 

We hebben deze reeks complete maaltijden samengesteld uit liefde voor onze honden én in de overtuiging dat voeding helend kan werken.

Bestel Pure Instinct hondenvoer
Vers vlees Pure Instinct

Kwalitatief verse producten

Onze producten hebben naast hoogwaardige bevleesde botten en spiervlees, ook de juiste mix van orgaantjes, seizoensgroenten en essentiële vetten. De complete maaltijden zijn kant en klaar en makkelijk in gebruik.

Kvv voeding Pure Instinct

Onze producten

Zijn eerlijk en puur gemaakt. Volledig samengesteld door orthomoleculair therapeute Ingrid Smolders. In ons uitgebreide assortiment vind je tussen de diverse samenstellingen zeker de juiste voeding voor jouw hond. 

Pure Instinct hondenvoer

Het beste voor je hond

Iedere hond is anders, qua bouw, behoefte aan beweging, maar zeker ook leeftijd en karakter. Wij geloven in de kracht van voeding en met de juiste voeding zorgen wij er voor dat jouw hond de nodige voedingsstoffen binnen krijgt.