Speciale cursussen

Er worden speciale cursussen gegeven waarvoor u zich kan opgeven. Opfriscursus, kind hond cursus en onze beveiligingscursus. Deze cursussen zijn een goede aanvulling op onze bestaande cursussen.

Opfriscursus

Deze cursus wordt veelal vlak voor de vakanties ingezet om nog even de puntjes op de i te zetten betreft de gehoorzaamheid van de hond. Tevens worden er wat handige tips uitgereikt om toch nuttig bezig te kunnen zijn met uw hond. Denk hierbij aan zoekspelletjes, denkspelletjes ect.

Kind hond cursus

De kind-hond cursus is een cursus waarin de kinderen spelenderwijs wordt bijgebracht hoe ze het beste met hun hond om kunnen gaan. Door middel van een theorieboek en een praktijkboek zijn de kinderen niet alleen tijdens de cursus bezig met hun hond, maar ook thuis. De spelletjes die de kinderen met hun honden kunnen doen, kunnen van essentieel belang zijn voor de betrokkenheid van het kind bij de hond. Tevens wordt er ook aandacht besteed aan de verzorging van de hond.

Beveiligingscursus

Een ongeluk zit een klein hoekje, zo ook bij uw hond. Deze cursus leert u wat u moet doen op het moment dat uw hond iets mankeert. Dit kan zowel een ziekte, als een ongeluk zijn. Door middel van een theorieboek krijgt u de belangrijkste dingen uitgelegd. Tevens zit er bij elke theorieles een praktijkgedeelte.