Overige activiteiten

Wij organiseren talloze activiteiten voor u en uw hond. Denk hierbij aan wandelingen op diverse locaties. Maar ook aan stadswandelingen waarbij de de hond getraind wordt op het blijven liggen terwijl u gaat winkelen. Er worden diverse workshops gegeven en speciale lessen worden eens in de zoveel tijd gegeven.

Wandelingen:
1 keer per twee maanden wordt er voor onze cursisten/ oud-cursisten en belangstellende een wandeling georganiseerd. Elke keer wordt er een nieuwe locatie uitgezocht, waar we met een leuk gezelschap honden en baasjes kunnen gaan wandelen. Een mooi gegeven om bij sommige mensen de angsten weg te kunnen nemen, door de honden in een grote groep los te laten en dan ook te laten spelen zonder ongelukken.

Lezingen:
1 keer per twee maanden wordt er voor onze cursisten/oud-cursisten en belangstellende een lezing georganiseerd. De lezingen gaan voornamelijk over de houdingen en gedragingen van de hond, maar ook probleemgedrag wordt bespreekbaar gemaakt.

Puppy-avonden:
Voor de nieuwe hondenbezitters hebben we puppy-avonden, waarin wat tips en handvaten worden uitgereikt, maar ook waarin vragen beantwoord kunnen worden.

Demonstraties:
Een spreekbeurt, school onderwerpen over gedrag-en gehoorzaamheid van een hond, trainingsmethode, speurhonden, verdedigingshonden of iets anders, wij kunnen in samenspraak een leuke demonstratie in elkaar zetten.

Evenementen:
Jaarlijkse terugkerende evenementen zoals de hondenplons, de grote hondenplezier dag, open dagen ect. wij proberen elke keer weer ons beste beentje voor te zetten om u een leuke dag te bezorgen.

U wordt tijdens onze cursussen op de hoogte gehouden.