Worden dit dè nieuwe WERELD-TOPPERS?!

Binnen het Hondenadvies Centrum Nederland zijn we gestart met een nieuw project, of beter gezegd een experiment. Pups opleiden tot echte wereld-toppers, dat is ons doel.

 

 

 

 


Naast het geven van gedrag- en gehoorzaamheidscurssen aan particulieren, geven wij ook opleiding in binnen- en buitenland gericht op het africhten van politiehonden (narcotica- en explosieven opsporingshonden + verdediging/aanvalshonden). Door met veel verschillende mensen in contact te komen wordt er veel informatie uitgewisseld en worden nieuwe ideeën ontplooid. Een experiment met puppy's, dat leek ons wel wat.

 


De 3 musketiers, ook wel genaamd Minck, Jones en Pam, zijn 4 augustus bij ons gekomen en ze doen het super. 3 dappere, vrolijke hondjes, die nog veel van de 'grote' wereld moeten zien, maar daar zijn we volop mee bezig. Even over de markt, dan weer in het centrum van Eindhoven, dan naar het dorp in Best, mee in de auto, knuffelen en spelen met veel verschillende mensen, een grote bak met flessen, ballen, speeltjes ect. ect. alles om de kleintjes wereldwijs te maken, zodat zij degene zijn die dadelijk ergens in de wereld de boel een klein beetje veiliger kunnen gaan maken.

 

Uiteraard wordt er geregeld iets geplaatst op onze facebook pagina, https://www.facebook.com/hacn.nederland, en kunt u de pups volgen via deze blog pagina.