• Cursussen - GG1

  EUR 165.00

   
  De GG1 cursus is de beginners cursus.

  Zodra uw hond 12 weken oud is kunt u deelnemen aan deze cursus. Tijdens deze cursus gaat u aan de slag met de basiscommando's. Deze bestaan uit het zitten, afliggen, blijven liggen, volgen, tempo volgen, hier komen + aan de voet gaan. Tevens zit er tijdens deze cursus een uitstapje in naar het centrum van Eindhoven.

  8 praktijklessen en 1 examenles

  Prijs: EUR 165.00

 • Cursussen - GG2

  EUR 165.00


  De GG2 cursus is de vervolgcursus en daarmee een uitbreiding van de GG1 cursus.

  Tijdens deze cursus gaat u aan de slag met herhaling volgen, links-rechts volgen, vooruit sturen op korte afstand, dirigeren op korte afstand en de noodstop. Het uitstapje van deze les is de bosles in het Joe Mann.

  8 praktijklessen en 1 examenles

  Prijs: EUR 165.00

 • Cursussen - GG3

  EUR 195.00


  De GG3 cursus is de gevorderde cursus en wederom een uitbreiding van de GG2 cursus.

  Tijdens deze cursus gaat u aan de slag met vooruit sturen op lange afstand, dirigeren op lange afstand, voedsel weigeren, behendigheid parcourtje en heeft u 2 speur lessen. 

  9 praktijklessen en 1 examenles

  Prijs: EUR 195.00

 • Cursussen - GG4 (praktijkcursus)

  EUR 160.00


  De GG4 cursus is voor de echte di-hards.

  Een cursus die speciaal ontwikkeld is op verzoek van cursisten. Tijdens deze cursus wordt er elke week op een andere locatie getraind om de gehoorzaamheid die voorgaande cursussen aangeleerd is, daadwerkelijk toe te passen in de praktijk. De locaties die bezocht worden zijn oa markten, druk bezochte centrums, bossen, evenementen ect.

  praktijklessen

  Prijs: EUR 160.00

 • Cursussen - GG5 (praktijkcursus)

  EUR 160.00


  De GG5 cursus is voor degene die er echt geen genoeg van kunnen krijgen.

  Tijdens deze cursus, waar een goede basis door voorgaande cursussen al beheerst wordt, worden er keer op keer uitdagingen geboden wat betreft de oefeningen. Een behendigheid parcours, menselijke lucht opspeuren en aanblaffen, voorwerpen apporteren ect. ect. Een variërende cursussen, voor mensen die graag met hun hond bezig blijven.

  praktijklessen

  Prijs: EUR 160.00

 • Speciale cursussen - Opfris-cursus

  EUR 75.00


  Deze cursus wordt veelal vlak voor de vakanties ingezet om nog even de puntjes op de i te zetten betreft de gehoorzaamheid van de hond. Tevens worden er wat handige tips uitgereikt om toch nuttig bezig te kunnen zijn met uw hond. Denk hierbij aan zoekspelletjes, denkspelletjes ect.

  praktijklessen

  Prijs: EUR 75.00

 • Speciale cursussen - Kind hond cursus

  EUR 75.00  De kind-hond cursus is een cursus waarin de kinderen spelenderwijs wordt bijgebracht hoe ze het beste met hun hond om kunnen gaan. Door middel van een theorieboek en een praktijkboek zijn de kinderen niet alleen tijdens de cursus bezig met hun hond, maar ook thuis. De spelletjes die de kinderen met hun honden kunnen doen, kunnen van essentieel belang zijn voor de betrokkenheid van het kind bij de hond. Tevens wordt er ook aandacht besteed aan de verzorging van de hond.

  4 praktijklessen

  (Elk extra kind zonder hond € 15,-)

  Prijs: EUR 75.00

 • Speciale cursussen - Beveiligingscursus

  EUR 150.00  Tijdens de beveiligingscursus worden er verschillende dingen beoefend en uitgelegd hoe u moet handelen in een dergelijke noodsituatie. Door de ervaringen wereldwijd in het africhten van politiehonden en veel in contact geweest te zijn met beveiligingsbedrijven hebben we een programma samengesteld wat wekelijks uitgebreid wordt.

  10 praktijklessen

  Prijs: EUR 150.00