• Opfris-cursus

  EUR 75.00


  Deze cursus wordt veelal vlak voor de vakanties ingezet om nog even de puntjes op de i te zetten betreft de gehoorzaamheid van de hond. Tevens worden er wat handige tips uitgereikt om toch nuttig bezig te kunnen zijn met uw hond. Denk hierbij aan zoekspelletjes, denkspelletjes ect.

  praktijklessen

  Prijs: EUR 75.00

 • Kind hond cursus

  EUR 75.00  De kind-hond cursus is een cursus waarin de kinderen spelenderwijs wordt bijgebracht hoe ze het beste met hun hond om kunnen gaan. Door middel van een theorieboek en een praktijkboek zijn de kinderen niet alleen tijdens de cursus bezig met hun hond, maar ook thuis. De spelletjes die de kinderen met hun honden kunnen doen, kunnen van essentieel belang zijn voor de betrokkenheid van het kind bij de hond. Tevens wordt er ook aandacht besteed aan de verzorging van de hond.

  4 praktijklessen

  (Elk extra kind zonder hond € 15,-)

  Prijs: EUR 75.00

 • Beveiligingscursus

  EUR 150.00  Tijdens de beveiligingscursus worden er verschillende dingen beoefend en uitgelegd hoe u moet handelen in een dergelijke noodsituatie. Door de ervaringen wereldwijd in het africhten van politiehonden en veel in contact geweest te zijn met beveiligingsbedrijven hebben we een programma samengesteld wat wekelijks uitgebreid wordt.

  10 praktijklessen

  Prijs: EUR 150.00